Devino intentionat chiar acum!

EŞTI PREGĂTIT SĂ ÎNCEPI CHIAR ACUM SĂ URMĂREŞTI O VIAŢĂ SEMNIFICATIVĂ?

Am creat un plan de acţiune rapid pentru tine: Călătoria de 30 de Zile. Dacă eşti pregătit să trăieşti intenţionat, atunci aceasta este scurtătura ta pentru acel plan puternic.


Călătoria de 30 de Zile, cu filmări zilnice de coaching din partea lui John Maxwell, a fost creată pentru a-ţi oferi o călătorie plăcută cu sprijin inclus, pentru a-ţi realiza o viaţă mai fericită, mai sănătoasă şi mai semnificativă.

ÎNCEPE CĂLĂTORIA DE 30 DE ZILE

ODATĂ CE TE VEI
ÎNSCRIE ÎN CĂLĂTORIA DE 30 DE ZILE:

În fiecare zi vei primi un filmuleţ scurt de la John Maxwell, creatorul şi autorul „Trăieşte Intenţionat” (cartea „Dă sens vieţii”), livrat direct pe adresa ta e e-mail. Fiecare filmuleţ se axează pe o idee principală despre transformarea vieţii tale prin conectare, sens şi valoare. La finalul fiecărui video este o activitate simplă, dar puternică prin care vei aplica acea idee.


Realizează acea activitate simplă şi vei obţine trei recompense:


  • În primul rând, vei beneficia de o conectare emoţională imediată şi de „euforia dăruitorului”. Garantăm asta.
  • În al doilea rând, primeşti beneficiul cumulat în timp ale acestor mici acţiuni zilnice.
  • În al treilea rând, fiecare zi îţi cizelează şi îţi împuterniceşte „muşchii” intenţionalităţii, ajutându-te să îţi descoperi calea unică – punctul de echilibru – pentru a adăuga valoare altora.DESIGUR, AM PUTEA SĂ DEZVOLTĂM CUM ŞI DE CE FUNCŢIONEAZĂ, DAR REALITATEA DEMONSTRATĂ ESTE CĂ FUCNŢIONEAZĂ CU ADEVĂRAT,


IAR CEA MAI BUNĂ CALE DE A-ŢI DEMONSTRA ASTA ESTE SĂ ÎNCERCI ŞI SĂ EXPERIMENTEZI REZULTATELE PE CONT PROPRIU.

CUM ŞI DE CE FUNCŢIONEAZĂ

Poveşti despre vieţi intenţionate