OAMENII SUNT FUNDAMENTUL UNEI VIEŢI INTENŢIONATE


VIAŢA ŞI MOŞTENIREA TA CONTEAZĂACTIVITATEA NOASTRĂ TE AJUTĂ SĂ FACI O DIFERENŢĂ CU OAMENI CARE FAC O DIFERENŢĂ ÎNTR-UN MOMENT CARE FACE DIFERENŢA.

COACHII NOŞTRI TE AJUTĂ

SĂ ÎŢI REALIZEZI VIZIUNEA

Am format mai mult de 6.800 de coachi certificaţi care abia aşteaptă să te ajute să devii cel mai bun. Îndată ce te vom ghida pas cu pas pentru a-ţi perfecţiona obiceiurile şi mentalitatea unei vieţi intenţionate cu ajutorul acestei Călătorii de 30 de Zile cuprinzătoare, vei avea oportunitatea să beneficiezi de o sesiune gratuită de 30 de minute de coaching pentru a obţine sfaturi personalizate despre cum poţi profita din plin de ceea ce ai învăţat.


DESPRE COACHII NOŞTRI

În martie 2011, John a spus: „Vreau să fac o diferenţă... cu oameni care vor să facă o diferenţă... făcând ceva care face o diferenţă, într-un moment care face diferenţa!” Şi aşa a început familia noastră de coachi!


Acesta este şi ADN-ul unei vieţi intenţionate, un proces care îţi transformă viaţa trăită pe pilot automat într-una trăită cu sens şi bucurie.


Toţi coachii noştri certificaţi care constituie John Maxwell Team sunt oameni incredibili de diferite vârste, rase, naţionalităţi, ţări, religii şi domenii de activitate. Cu toţii au un scop comun: să adauge valoare în vieţile altora.


Echipa noastră de coachi include sportivi de performanţă, membrii ai guvernelor, Directori Executivi, educatori şi lideri din companii Fortune 100! Vei găsi oameni din fiecare industrie, domeniu de activitate şi chiar fiecare continent!


Avem încredere că atunci când vei fi pregătit, vom avea coachul perfect pentru tine.

SUNT PREGĂTIT – HAI SĂ ÎNCEPEM