URMĂREŞTE-ŢI POTENŢIALUL

Experimentul de 7 zile GRATUIT

IMPORTANŢA

ESTE ACEST PROGRAM PENTRU O VIAŢĂ INTENŢIONATĂ POTRIVIT PENTRU TINE?

Traiul intenţionat însemnă să trăieşti o viaţă care contează – nu doar să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Cei mai mulţi oameni îşi doresc ca vieţile lor şi timpul petrecut pe pământ să conteze.


Acest program a fost creat pentru tine dacă nu vrei să accepţi pur şi simplu viaţa aşa cum vine – dar vrei să îţi conduci viaţa în aşa fel încât să conteze. O viaţă intenţionată are importanţă printr-un plan de creştere intenţionat, cu un scop, care adaugă valoare vieţilor altor oameni.


O PLĂCUTĂ CĂLĂTORIE DE AUTO-DESCOPERIRE

E distractiv să ai în vedere schimbări de viaţă ambiţioasă pentru a realiza o viaţă mai fericită. De fapt, lucrurile mici – interacţiunile zilnice – sunt cele care constituie viaţa reală pe care o trăim. Cum creezi o viaţă care contează din acţiunile tale zilnice?


„Eşti de acord că adăugarea de valoare oamenilor este valoroasă? Poţi vedea că a fi intenţionat cu privire la asta este cheia unei vieţi semnificative şi trăirii unei vieţi care contează? Dacă e aşa, atunci poate că te întrebi cum ai putea încerca să adaugi valoare. Pentru a afla răspunsul, adresează-ţi aceste trei întrebări...” – John C. Maxwell, „Dă sens vieţii tale”


Dacă vrei o călătorie care să-ţi schimbe viaţa şi care începe chiar azi cu mici acţiuni, ceva ce îţi va schimba viaţa în bine peste un an de acum – şi anul următor – atunci traiul intenţionat este pentru tine.


ÎNCEPE CĂLĂTORIA DE 30 DE ZILE CĂTRE BUCURIE ŞI SENS

SCOPUL

DE CE FUNCŢIONEAZĂ PROGRAMUL ACESTA


Poate că te întrebi: „Cum poate să-mi transforme viaţa un program bazat pe mici fapte valoroase?”


Traiul intenţionat pur şi simplu te îndrumă să descoperi şi să foloseşti talentele tale unice şi esenţiale pentru a adăuga în mod intenţionat valoare altor oameni.


„Ce se află în interiorul tău care îi poate ajuta pe alţii să fie mai buni? Ce abilităţi deţii? Ce talente ţi-au fost date? Ce trăsături de personalitate ai care pot fi folosite să adaugi valoare altora?”


„Orice şi tot ce ai poate fi folosit să ajuţi alţi oameni dacă faci din adăugarea de valoare o prioritate şi devii intenţionat cu privire la asta.” – John C. Maxwell, „Dă sens vieţii tale”


SENSUL

INTENŢIONALITATEA SCHIMBĂ PERCEPŢIA

Nu ajuţi pur şi simplu, ci îţi stabileşti în mod intenţionat să adaugi valoare unei alte persoane. Acea intenţie face diferenţa – îţi va schimba felul prin care îţi vezi ziua şi lumea.


RELAŢIILE PUTERNICE ÎŢI VOR SCHIMBA VIAŢA

Când oamenii din viaţa ta vor vedea că îi pui pe ei pe primul loc, nu se vor putea abţine şi vor reacţiona la asta. Relaţiile tale vor deveni mai puternice şi mai dulci.


ÎNCEPE ACUM